Jumătăți de pui cu anghinare și usturoi
Jumătățile de pui cu anghinare și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 768 calorii, 57G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, căței de usturoi, măsline neambalate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi-Cimbru Pui Prăjit Și Anghinare, Anghinare De Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Presărați puiul peste tot cu sare și puneți-l în ulei fierbinte, cu pielea în jos. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și adăugați 1 cană de apă, usturoiul și anghinarea.
Prăjiți puiul la cuptor, neacoperit, până la fiert, aproximativ 1 oră.
Adăugați măsline și pătrunjel.
Pregătiți inimile: scoateți frunzele exterioare verzi groase până la miezul gălbui. Înjumătățiți anghinarea în cruce; aruncați vârfurile spinoase. Tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. și coaja pielea exterioară dură din tulpina rămasă. Înjumătățiți anghinarea pe lungime; scoateți și aruncați sufocarea fuzzy, cu vârf roșu. Puneți inimile în apă rece cu puțin suc de lămâie și lăsați-le deoparte până când sunteți gata să gătiți.