Jumătăți de pui cu anghinare și usturoi

Jumătăți de pui cu anghinare și usturoi
Jumătățile de pui cu anghinare și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 768 calorii, 57G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, căței de usturoi, măsline neambalate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi-Cimbru Pui Prăjit Și Anghinare, Anghinare De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Presărați puiul peste tot cu sare și puneți-l în ulei fierbinte, cu pielea în jos. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și adăugați 1 cană de apă, usturoiul și anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Prăjiți puiul la cuptor, neacoperit, până la fiert, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Adăugați măsline și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
6
Pregătiți inimile: scoateți frunzele exterioare verzi groase până la miezul gălbui. Înjumătățiți anghinarea în cruce; aruncați vârfurile spinoase. Tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. și coaja pielea exterioară dură din tulpina rămasă. Înjumătățiți anghinarea pe lungime; scoateți și aruncați sufocarea fuzzy, cu vârf roșu. Puneți inimile în apă rece cu puțin suc de lămâie și lăsați-le deoparte până când sunteți gata să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista