Jubileul cireșelor Paulei

Jubileul cireșelor Paulei
Paula cireșe Jubilee ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 268 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită brandy, unt, cireșe și amidon de porumb. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încearcă Jubileul cireșelor Paulei, Jubileul Cireșelor, și Jubileul Cireșelor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți cireșele, rezervând tot sucul. Topiți untul într-o tigaie sotată. Se amestecă amidonul de porumb și zahărul până se omogenizează. Se amestecă treptat sucul de cireșe rezervat. Amestecul se va îngroșa. Când fierbe, se toarnă țuica și se stinge focul. Aprindeți țuica în tigaie cu un chibrit mai ușor sau lung. Când flacăra se stinge, amestecați cireșele și serviți peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
înghețatăînghețată
CireșeCireșe
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
UntUnt
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista