Jos și ou prăjit cu Chorizo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați oul prăjit al lui Josincrabros și al lui Gross cu Chorizo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Jos Și Rossejat Cu Creveți, Sos de coriandru-patrunjel si sos de coriandru, și Murdar Jose cu Chorizo, carbonizate Poblanos și Avocado Crema pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă și se încălzește la foc mediu până când strălucește.
Adăugați usturoiul și gătiți, răsturnând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ cinci minute.
Îndepărtați usturoiul cu o lingură cu fante și aruncați.
Se toarnă restul de 1/4 cană de ulei de măsline și se pune focul la mediu-mare. Crăpați unul dintre ouă într-un castron mic. Când uleiul începe să fumeze, înclinați tigaia astfel încât uleiul să se acumuleze pe o parte. Introduceți cu grijă oul în ulei. Puneți o parte din uleiul fierbinte deasupra oului și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușul este încă curgător, aproximativ 30 de secunde. Marginile albilor trebuie să fie rumenite și crocante. Îndepărtați cu grijă oul cu o lingură sau o spatulă și transferați-l pe o farfurie și păstrați-l la cald. Repetați procesul cu ouăle rămase.
Se toarnă uleiul într-un castron și se lasă deoparte, dar nu ștergeți tigaia. Întoarceți tigaia pe plită și dați focul la mediu-mare.
Adăugați chorizo și gătiți până când încep să facă puțin ulei, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați crenguțele de cimbru, amestecați bine și gătiți încă un minut, reducând focul dacă uleiul începe să fumeze agresiv.
Împărțiți chorizo și cimbru între patru farfurii. Completați fiecare cu un ou prăjit. Condimentează cu sare și piper negru.
Stropiți cu puțin ulei rezervat.
Se servește cu felii de pâine crustă.