Johnsonville Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa

Johnsonville Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa
Johnsonville Skillet Mac & Cheese & Kielbasa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 602 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este un foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, brânză monterey jack, sos de piper și lapte evaporat. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 58%. Johnsonville Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa, Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa, și Kielbasa Mac Și Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, rumeniți cârnații la foc mediu-mare timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un loc și păstrați-vă cald.
3
În aceeași tigaie, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pastele, reduceți focul, amestecați des până când pastele sunt al dente, aproximativ 8-10 minute. (Nu scurgeți). Într-un mic, amestecați amidon de porumb, lapte și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Adăugați treptat la paste; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Se ia de pe foc; adăugați brânzeturi și cârnați. Se amestecă până se amestecă și se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se presară cu firimituri, dacă se dorește.
8
Servește.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista