Johnsonville Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa
Johnsonville Skillet Mac & Cheese & Kielbasa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 602 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este un foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, brânză monterey jack, sos de piper și lapte evaporat. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 58%. Johnsonville Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa, Skillet Mac Și Brânză Și Kielbasa, și Kielbasa Mac Și Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, rumeniți cârnații la foc mediu-mare timp de 3-5 minute.
Transferați într-un loc și păstrați-vă cald.
În aceeași tigaie, aduceți apa la fierbere.
Adăugați pastele, reduceți focul, amestecați des până când pastele sunt al dente, aproximativ 8-10 minute. (Nu scurgeți). Într-un mic, amestecați amidon de porumb, lapte și sos de ardei iute.
Adăugați treptat la paste; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc; adăugați brânzeturi și cârnați. Se amestecă până se amestecă și se topește brânza.
Se presară cu firimituri, dacă se dorește.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.