Joe Fusion Pui Pad Thai
Rețeta Joe ' s Fusion Chicken Pad Thai este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 5 porții cu 672 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Toateretete are 104 fani. Dacă aveți la îndemână sos de pește, unt de arahide cremos, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo, Pad Thai Zoodles, și Vegetarian Pad Thai cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Condimentează puiul cu sare și piper negru; deoparte.
Bateți zahărul, ardeiul cayenne, oțetul de vin alb, sosul de pește și untul de arahide împreună într-un bol.
Înveliți interiorul unei tigaie mare sau wok cu ulei de măsline și puneți-l la foc mare.
Gatiti si amestecati puiul in uleiul incins doar pana cand carnea este alba afara, dar inca roz in interior, aproximativ 3 minute.
Scoateți puiul și puneți-l deoparte într-un bol.
Coborâți focul sub tigaie la mediu-scăzut. Gatiti si amestecati usturoiul in tigaie pana devine translucid, 1-2 minute.
Gatiti si amestecati ouale in usturoi pana cand sunt fierte slab, 2-3 minute.
Se toarnă sosul de arahide în usturoi și ouă și se amestecă pentru a se combina. Aduceți sosul la foc mic.
Amestecați tăiței de orez în apa clocotită. Gatiti pana cand taiteii sunt inca usor duri, aproximativ 5 minute.
Întoarceți puiul în tigaie cu ouă și sos. Se fierbe până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, amestecând frecvent, încă 5 până la 8 minute.
Se amestecă varza de fasole, fidea de orez. și bulion de vită în tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți până când tăiței sunt fragede și cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită, aproximativ 10 minute.
Se presară cu ceapă verde pentru a servi..
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.