Jody ' s Chilian Pot Pie
Plăcinta cu Oală chiliană a lui Jody ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1276 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,88 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, patiserie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până foetaj ai putea urma acest curs principal cu Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în bulionul de vită într-un bol timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Desfaceți crusta de plăcintă și așezați un ramekin, partea de sus în jos, pe crustă. Apăsați ușor pentru a face un cerc. Repetați încă 5 ori pentru a face 6 cercuri în total; tăiați cercurile.
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare, puneți-o la foc mediu și gătiți și amestecați până când carnea de vită se rumeneste, 10-15 minute. Se amestecă boia, chimenul, sarea și piperul negru în carnea de vită măcinată.
Scurgeți stafidele, rezervați bulionul de vită și amestecați stafidele și măslinele în amestecul de vită.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu; amestecați făina în untul fierbinte până se combină bine. Se amestecă treptat bulionul de vită rezervat în amestecul de făină, se reduce focul la mediu-scăzut și se aduce la foc mic. Gatiti pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper negru. Amestecați amestecul de vită măcinată în sosul de vită.
Se amestecă amestecul de carne de vită în ramekins și se acoperă fiecare cu un cerc de crustă de plăcintă, apăsând crustele în jos pe marginile ramekins pentru a sigila.
Tăiați mai multe găuri în partea superioară a fiecărei cruste cu un cuțit ascuțit. Puneți plăcintele cu oală pe o foaie de copt pentru a conține picături.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crustele se rumenesc, 20 până la 25 de minute.