Joc Plăcintă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 236g de proteine, 202g de grăsime, și un total de 3701 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 24,91 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de burtă de porc, apă, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți fileurile de sân de la păsări și îmbinați picioarele îndepărtând carnea de pe oase. Feliați vânatul în felii groase de 1cm și așezați toată carnea, cu excepția burticii de porc tocate și a slăninei într-un castron mare. Rezervați toate garniturile și oasele pentru stocul de joc.Faceți marinada zdrobind ușor boabele de piper, cuișoarele și buzduganul și presărați-le peste carne. Apoi adăugați restul ingredientelor pentru marinată în carnea din castron.Dați-i o agitare bună, acoperiți vasul cu folie alimentară/folie de plastic și puneți-l la frigider timp de 12 ore sau peste noapte pentru a marina.Curățați ceapa sau șalota și morcovii, tăiați ceapa în sferturi (sau șalota în jumătate) și tăiați morcovii în bucăți de aproximativ 3 cm.
Așezați oasele și garniturile de joc într-o oală mare suficient de mare pentru a ține totul, adăugați toate celelalte ingrediente pentru stoc în oală, cu excepția gelatinei. Aduceți stocul la fierbere și apoi reduceți-l la foc mic, îndepărtând toate impuritățile spumoase care plutesc la suprafață cu o oală sau o lingură.Fierbeți stocul timp de 2 ore.După cele 2 ore, scurgeți stocul printr-o sită fină într-un alt vas și reduceți lichidul fierbându-l până când rămân 500 ml de stoc. Rezervați acest stoc pentru mai târziu, acesta va fi folosit pentru turnarea în plăcintă când a gătit.Faceți patiseria cu crustă de apă fierbinte folosind cantitățile enumerate mai sus.
Tăiați aproximativ o treime din patiserie, înfășurați-o înapoi în folia alimentară/folia de plastic și rezervați-o pentru mai târziu (acesta va deveni capacul plăcintei).
Întindeți bucata de patiserie rămasă la o grosime de aproximativ cm.Ungeți interiorul unei forme de plăcintă de 22 cm cu o bază detașabilă și așezați patiseria rulată în interiorul formei. Modelați-l pe părți astfel încât să fie neted și uniform, tăiați excesul de patiserie și apoi puneți-l neacoperit la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 190C și așezați o tavă de copt pe raftul din mijloc pentru a se încălzi.După cele 30 de minute, scoateți din frigider forma de plăcintă căptușită și jocul marinat.
Puneți jumătate din carnea de porc tocată în fundul plăcintei și apoi începeți să stratificați vânatul marinat și slănina în plăcintă, ștergând carnea de orice condimente și ierburi pe măsură ce mergeți. Condimentează fiecare strat de joc cu sare și piper. Ordinea în care strat nu contează cu adevărat, dar ideea este de a vedea straturile alternative definite de joc în fiecare felie de plăcintă fierte.Când plăcinta este umplută, întindeți patiseria rezervată pentru capac la o grosime de aproximativ cm.
Ungeți marginea plăcintei umplute cu puțină apă, astfel încât să fie umedă, apoi așezați capacul plăcintei peste ea și tăiați excesul de patiserie cu un cuțit ascuțit. Sertizați marginile împreună, astfel încât să fie bine etanșate.Faceți o gaură în centrul plăcintei, astfel încât aburul să poată scăpa. Dacă alegeți acest lucru, cu restul de patiserie puteți face decorațiuni pentru partea de sus a plăcintei, fie că este vorba de frunze și fructe de pădure, forme abstracte, un autoportret sau o reprezentare a erupției lui Joseph Turners din Vezuviu 1817 ulei pe pânză. Acest lucru, desigur, va depinde de cât timp aveți. Am ales să trecem peste bord cu fiecare tăietor de patiserie pe care l-am putut găsi.Când designul a fost executat, faceți glazura de ou amestecând gălbenușul de ou și apa împreună într-o ceașcă mică și, folosind o perie de patiserie, vopsiți-o peste partea superioară a plăcintei.
Puneți plăcinta în cuptor timp de 20 de minute.Reduceți focul la 150C și coaceți încă 30 de minute.Apoi scoateți plăcinta din cuptor și scoateți-o din tablă, periați partea exterioară a pereților plăcintei cu spălarea ouălor rămase, readuceți-o la cuptor și coaceți-o încă 30 de minute. Dacă blatul începe să devină prea maro, așezați o bucată de folie pe partea superioară a plăcintei, cu partea strălucitoare în sus.Scoateți plăcinta din cuptor și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.Când plăcinta este la temperatura camerei, pregătiți aspicul. Încălziți stocul de vânat, astfel încât să fie fierbinte, dar să nu fiarbă și apoi scoateți-l de pe foc.
Așezați frunzele de gelatină în apă rece timp de 5 minute pentru a deveni moi, apoi strângeți gelatina din orice exces de apă și puneți-o în stoc, amestecând-o pentru a dizolva gelatina.
Se toarnă stocul printr-o sită fină într-un vas de turnare.Folosind o pâlnie sau un baster cu bec, turnați stocul cald prin orificiul din partea superioară a plăcintei până când plăcinta este plină. Așteptați 10 minute și apoi completați-o, astfel încât plăcinta să fie cu adevărat umplută.
Așezați plăcinta în frigider peste noapte, astfel încât aspicul să se stabilească în interiorul plăcintei.A doua zi, feliați plăcinta și serviți. Vă recomandăm să îl mâncați cu niște chutney de smochine.