Joc găini cu rodii: Beccazini

Găini de joc cu rodii: Beccazini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 1275 calorii, 80g de proteine, și 92g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, pancetta, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Găini De Vânat La Grătar, Caraibe Joc Găini, și Cornish Joc Găini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți semințele de rodie cu Marsala. S-ar putea să trebuiască să folosiți mai mult Marsala. Se amestecă ușor în mentă și se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră.
Condimentează păsările în interior și în exterior cu sare și piper.
Scurgeți semințele de rodie și menta, rezervând lichidul. Umpleți păsările cu o parte din semințe, rezervând restul pentru utilizare ulterioară și menta. Folosind un ac, fixați pasărea strâns, astfel încât cavitatea interioară să fie închisă și sigilată închisă cumpărați cele 2 picioare. Înfășurați fiecare pasăre într-o felie de pancetta, folosind palmele pentru a apăsa pancetta strâns împotriva păsării.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline, untul.
Adăugați 3 frunze de salvie și gătiți 1 minut înainte de a adăuga găinile. Se rumenesc păsările pe toate părțile la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Coborâți căldura și adăugați frunzele de salvie rămase și semințele de rodie.
Puneți cratița în cuptor timp de 7 minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Stropiți găinile cu 3 linguri de Marsala rămasă și bateți cu 4 linguri de unt rămas. Ungeți găinile cu sucurile de tigaie și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute. Într-o cratiță mică, topiți untul rămas la foc mic.
Se adaugă coaja de portocală și se sotează ușor timp de 5 minute, amestecând ușor, astfel încât coaja să absoarbă untul.
Scoateți cojile Sotate de pe foc.
Scoateți găinile din cuptor și transferați-le într-un vas de servire.
Presărați găinile cu coaja de portocală și stropiți-le cu sucuri de tigaie și semințe de rodie.