Joc găini cu rodii

Joc găini cu rodii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de joc cu rodii. Această rețetă servește 6. O porție conține 1302 calorii, 80g de proteine, și 98G de grăsime. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați găini de vânat cornish, semințe de rodie, vin marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cornish Joc Găini, Miere Joc Găini, și Deviled Joc Găini.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți semințele de rodie cu Marsala. S-ar putea să trebuiască să folosiți mai mult Marsala. Se amestecă ușor în mentă și se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Condimentează păsările în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3
Scurgeți semințele de rodie și menta, rezervând lichidul. Umpleți păsările cu semințele, rezervând câteva pentru mai târziu și menta. Folosind un ac, fixați fiecare pasăre strâns, astfel încât cavitatea interioară să fie închisă și sigilată închisă cumpărați cele 2 picioare. Înfășurați fiecare pasăre într-o felie de pancetta, folosind palmele pentru a apăsa pancetta strâns împotriva păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 3 frunze de salvie și gătiți 1 minut înainte de a adăuga găinile. Se rumenesc păsările pe toate părțile la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Coborâți căldura și adăugați frunzele de salvie rămase și semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Introduceți tigaia la cuptor timp de 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Stropiți găinile cu 3 linguri de Marsala rămasă și bateți cu 2 linguri de unt. Ungeți găinile cu sucurile de tigaie și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Într-o cratiță mică, topiți restul de 6 linguri de unt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
11
Se adaugă coaja de portocală și se sotează ușor timp de 5 minute, amestecând ușor, astfel încât coaja să absoarbă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12
Scoateți cojile Sotate de pe foc.
13
Scoateți găinile din cuptor și transferați-le într-un vas de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Presărați găinile cu coaja de portocală și stropiți-le cu sucuri de tigaie și orice semințe de rodie libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista