Joc găini cu rodii

Joc găini cu rodii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de joc cu rodii. Această rețetă servește 6. O porție conține 1302 calorii, 80g de proteine, și 98G de grăsime. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați găini de vânat cornish, semințe de rodie, vin marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cornish Joc Găini, Miere Joc Găini, și Deviled Joc Găini.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți semințele de rodie cu Marsala. S-ar putea să trebuiască să folosiți mai mult Marsala. Se amestecă ușor în mentă și se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Condimentează păsările în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Scurgeți semințele de rodie și menta, rezervând lichidul. Umpleți păsările cu semințele, rezervând câteva pentru mai târziu și menta. Folosind un ac, fixați fiecare pasăre strâns, astfel încât cavitatea interioară să fie închisă și sigilată închisă cumpărați cele 2 picioare. Înfășurați fiecare pasăre într-o felie de pancetta, folosind palmele pentru a apăsa pancetta strâns împotriva păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 3 frunze de salvie și gătiți 1 minut înainte de a adăuga găinile. Se rumenesc păsările pe toate părțile la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Coborâți căldura și adăugați frunzele de salvie rămase și semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Introduceți tigaia la cuptor timp de 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Stropiți găinile cu 3 linguri de Marsala rămasă și bateți cu 2 linguri de unt. Ungeți găinile cu sucurile de tigaie și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Într-o cratiță mică, topiți restul de 6 linguri de unt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se adaugă coaja de portocală și se sotează ușor timp de 5 minute, amestecând ușor, astfel încât coaja să absoarbă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12
Scoateți cojile Sotate de pe foc.
13
Scoateți găinile din cuptor și transferați-le într-un vas de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Presărați găinile cu coaja de portocală și stropiți-le cu sucuri de tigaie și orice semințe de rodie libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista