Joc găini cu rodii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de joc cu rodii. Această rețetă servește 6. O porție conține 1302 calorii, 80g de proteine, și 98G de grăsime. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați găini de vânat cornish, semințe de rodie, vin marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cornish Joc Găini, Miere Joc Găini, și Deviled Joc Găini.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți semințele de rodie cu Marsala. S-ar putea să trebuiască să folosiți mai mult Marsala. Se amestecă ușor în mentă și se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră.
Condimentează păsările în interior și în exterior cu sare și piper.
Scurgeți semințele de rodie și menta, rezervând lichidul. Umpleți păsările cu semințele, rezervând câteva pentru mai târziu și menta. Folosind un ac, fixați fiecare pasăre strâns, astfel încât cavitatea interioară să fie închisă și sigilată închisă cumpărați cele 2 picioare. Înfășurați fiecare pasăre într-o felie de pancetta, folosind palmele pentru a apăsa pancetta strâns împotriva păsării.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați 3 frunze de salvie și gătiți 1 minut înainte de a adăuga găinile. Se rumenesc păsările pe toate părțile la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Coborâți căldura și adăugați frunzele de salvie rămase și semințele de rodie.
Introduceți tigaia la cuptor timp de 7 minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Stropiți găinile cu 3 linguri de Marsala rămasă și bateți cu 2 linguri de unt. Ungeți găinile cu sucurile de tigaie și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute.
Într-o cratiță mică, topiți restul de 6 linguri de unt la foc mic.
Se adaugă coaja de portocală și se sotează ușor timp de 5 minute, amestecând ușor, astfel încât coaja să absoarbă untul.
Scoateți cojile Sotate de pe foc.
Scoateți găinile din cuptor și transferați-le într-un vas de servire.
Presărați găinile cu coaja de portocală și stropiți-le cu sucuri de tigaie și orice semințe de rodie libere.