Jerk beefburger cu ananas savura & chips-uri
Rețeta Jerk beefburger cu ananas relish & chips poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 577 calorii. 135 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lime, condimente smucite, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Filet de porc smucit cu gust de ananas-prune, Jerk pui cu castravete savura, și Carne de porc la grătar cu gust de piersici Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Frecați cartofii și tăiați-i în chipsuri.
Așezați chipsurile într-un singur strat pe o tavă de copt, stropiți cu ulei, condimentați și aruncați pentru a acoperi.
Coaceți timp de 40 de minute până când sunt crocante.
Se amestecă împreună ceapa rasă, morcovul, tocatul și condimentul smucit într-un castron mare, apoi se modelează în 4 chiftele de dimensiuni uniforme.
Încălziți o tigaie antiaderentă până la fierbinte, apoi gătiți burgerii timp de 5-6 minute pe fiecare parte.
Pentru a face gustul, amestecați ceapa tocată, ananasul, ardeiul iute, coriandrul și sucul de lămâie. Pentru a servi, așezați burgerii în chifle despicate cu puțină salată verde și gustul picant.
Se servește cu chipsurile crocante.