Jelly Roll

Jelly Roll
Reteta Jelly Roll se poate face in aproximativ 20 de minute . O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți per porție. Vă este adus de Allrecipes. 175 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, dulceață de căpșuni, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jeleul Aspic , Smoothie cu unt de arahide și jeleu și Jeleu de ardei Jalapeño de pere .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tavă cu jeleu de 10x15 inci cu hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
2
Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Într-un castron mare, bate ouăle și zahărul cu un mixer electric până când se îngroașă și palid, aproximativ 5 minute. Se amestecă vanilia și laptele. Se amestecă treptat ingredientele uscate. Aluatul va fi subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tartă, Curățate și Tăiate în Felii De 1/4 InchMere Tartă, Curățate și Tăiate în Felii De 1/4 Inch
ArahideArahide
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Drajeuri De Bomboane De PerleDrajeuri De Bomboane De Perle
Mâncarea Diavolului Sau Amestec De Tort Cu Ciocolată (dimensiune Obișnuită)Mâncarea Diavolului Sau Amestec De Tort Cu Ciocolată (dimensiune Obișnuită)
1 Pachet (20 Uncii) Căpșuni Congelate Neîndulcite, Parțial Dezghețate și Feliate1 Pachet (20 Uncii) Căpșuni Congelate Neîndulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
12 Salvatori Albi12 Salvatori Albi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lichior De Cirese, OptionalLichior De Cirese, Optional
3
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când centrul se ridică înapoi când este apăsat ușor. Nu coace în exces, altfel se poate crăpa.
Echipamente pe care le vei folosi
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
5
Pudrați generos un șervețel curat cu zahăr de cofetă. Întoarceți tortul pe prosop și îndepărtați hârtia de pergament. Rulați ușor tortul folosind prosopul și lăsați-l să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Topping Congelat Fără Lapte, Dezghețat, împărțit8 Uncii De Topping Congelat Fără Lapte, Dezghețat, împărțit
Salvatori De ViețiSalvatori De Vieți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Desfaceți tortul și întindeți deasupra un strat uniform de dulceață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză, Tăiată Cubulețe2 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză, Tăiată Cubulețe
GemGem
7
Rulați tortul înapoi într-o spirală strânsă și scoateți prosopul. Pudrați cu zahăr de cofetă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Topping Congelat Fără Lapte, Dezghețat, împărțit8 Uncii De Topping Congelat Fără Lapte, Dezghețat, împărțit
Salvatori De ViețiSalvatori De Vieți
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista