Jelly Roll
Reteta Jelly Roll se poate face in aproximativ 20 de minute . O porție conține 212 calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți per porție. Vă este adus de Allrecipes. 175 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, dulceață de căpșuni, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jeleul Aspic , Smoothie cu unt de arahide și jeleu și Jeleu de ardei Jalapeño de pere .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tavă cu jeleu de 10x15 inci cu hârtie de pergament.
Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Într-un castron mare, bate ouăle și zahărul cu un mixer electric până când se îngroașă și palid, aproximativ 5 minute. Se amestecă vanilia și laptele. Se amestecă treptat ingredientele uscate. Aluatul va fi subțire.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când centrul se ridică înapoi când este apăsat ușor. Nu coace în exces, altfel se poate crăpa.
Pudrați generos un șervețel curat cu zahăr de cofetă. Întoarceți tortul pe prosop și îndepărtați hârtia de pergament. Rulați ușor tortul folosind prosopul și lăsați-l să se răcească aproximativ 10 minute.
Desfaceți tortul și întindeți deasupra un strat uniform de dulceață.
Rulați tortul înapoi într-o spirală strânsă și scoateți prosopul. Pudrați cu zahăr de cofetă înainte de servire.