Brânză albastră și chiftele de vită

Brânză albastră și chiftele de vită
Brânza albastră și chiftelele de vită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 22 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză, pesmet, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Carne de vită cu conținut scăzut de carbohidrați și brânză albastră cu sos de vin roșu, Chiftele De Pui Cu Brânză Albastră, și Chiftele tentante de curcan și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, ouăle, brânza albastră, ceapa, piperul și sarea împreună într-un castron; se modelează în 22 de chiftele și se aranjează pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ChifteleChiftele
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți chiftelele până când sunt foarte ferme, fierbinți și gri în centru, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista