JELL-O desert cu steag patriotic ușor

JELL-O desert cu steag patriotic ușor
O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 30. Dacă 45 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., JELL-O desert ușor de pavilion Patriotic ușor ar putea fi un imens fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți zahăr, topping rece biciuit, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ JELL-O plăcintă patriotică ușoară, JELL-O Patriotic Mini fructe Tarte, și Desert Patriotic.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1-1 / 2 căni de apă clocotită în gelatină albastră uscată în bol mediu cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1 cană de cuburi de gheață; amestecați până când gheața se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Se toarnă în vas de 13x9 inch. La frigider 20 min. sau până când gelatina este setată, dar nu este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Puneți crema de brânză, zahărul și jumătate din toppingul biciuit într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine. Se toarna peste stratul de gelatina albastra in vas; se intinde cu grija pentru a acoperi uniform stratul de gelatina. Se amestecă restul de 1-1 / 2 căni de apă clocotită în gelatină de căpșuni într-un bol separat cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane RuntsBomboane Runts
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați restul de 1 cană cuburi de gheață; amestecați până când gheața se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 min. sau până se îngroașă ușor. Puneți peste stratul de brânză cremă în vas. La frigider 3 ore sau până la setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
7
Întindeți toppingul biciuit rămas peste desert chiar înainte de servire. Decorați cu căpșuni și afine pentru a semăna cu un steag. Păstrați desertul rămas în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Ocazii4 iulie
Revista