Jeleu De Struguri Muscadine

Jeleu De Struguri Muscadine
Muscadine jeleu de struguri este un fără gluten și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 936 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 2,27 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pectină lichidă de fructe, suc de struguri muscadine, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Muscadine și Scuppernong jeleu, Jurnal de brânză de capră cu jeleu de muscadină, și Jeleu de struguri MCP pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de struguri, sucul de lămâie și zahărul într-un ibric cu fund plat. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Adăugați pectină lichidă și reveniți la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină LichidăPectină Lichidă
3
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați spuma cu o lingură de metal.
4
Puneți jeleu fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile strânse. Procesați jeleu în baie de apă fierbinte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista