Jeleu De Ou Dulce
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, jeleu de ou dulce ar putea fi un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest condiment are 138 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere, Chiftele de jeleu dulce și acru AKA chiftele de jeleu, și Sandwich de mic dejun cu ou cu jeleu de piper și spanac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul cu un mixer electric până la lumină. Se toarnă treptat laptele și se bate până se amestecă bine.
Încălziți amestecul de ouă într-o tigaie la foc mic, amestecând continuu, până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal. Acest lucru va dura 15 până la 20 de minute.
Scoateți imediat de pe foc. Dacă devine solid, s-a gătit prea mult.