Jeleu De Miere-Lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și condiment primar? Jeleul de miere-lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 686 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, la 6 lămâi, pectină lichidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Jeleu De Afine Făcut Cu Miere, Jeleu de miere de iaurt cu căpșuni și trandafiri, și Jeleu De Căpșuni Cu Boabe De Piper Roz Și Cremă De Miere Infuzată Cu Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja din suficiente lămâi pentru a măsura 4 lingurițe; pus deoparte.
Strângeți sucul din suficiente lămâi pentru a măsura 3/4 cană; se toarnă sucul de lămâie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând semințele și pulpa.
Combinați coaja, sucul și mierea într-o cratiță de 6 litri, amestecând bine.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se amestecă rapid pectina. Întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți, amestecând constant, 1 minut.
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma cu o lingură de metal, dacă este necesar.
Se toarnă jeleu rapid în borcane fierbinți, sterilizate, umplând la 1/4 inch de sus; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați borcanele în baie de apă fierbinte 5 minute. Se răcește pe rafturi de sârmă.