Jeleu De Mere-Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de mere-piper. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 49 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de mere, pectină de fructe pudră, câteva picături de culoare alimentară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere, Jeleu De Ardei Roșu, și Jeleu De Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa, concentratul de suc de mere și pectina într-o cratiță de 3 litri până când pectina este dizolvată.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se amestecă zahărul.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; scoateți de pe foc. Se amestecă culoarea alimentelor. Îndepărtați rapid spuma. Se amestecă piperul.
Se toarnă imediat în borcane fierbinți, sterilizate sau recipiente pentru congelator, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele de borcane. Sigilați imediat; rece. A se păstra la frigider până la 1 lună sau la congelator până la 2 luni. Decongelați înainte de servire.