Jeleu De Grappa De Afine

Jeleu De Grappa De Afine
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și condiment prietenos cu fodmap? Jeleul de Grappa de afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 291 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți afine, gelatină, garnitură: afine cu zahăr și frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Jeleu De Grappa De Afine, Jeleu de Grappa de afine Gourmet, și Jeleu De Afine Jalapeno (Jeleu De Crăciun).

Instrucțiuni

1
Aduceți afine, zahăr, 1 1/2 căni de apă și 3/4 cană de grappa la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi fierbeți rapid, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când majoritatea fructelor de pădure au izbucnit și amestecul este îngroșat, 15 până la 20 de minute. Se strecoară printr-o sită mare cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare de 2 litri sau într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. (Veți avea nevoie de 2 1/2 cani de lichid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
GrappaGrappa
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă împreună gelatina și restul de 1/4 cană de apă și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia. Aduceți 1 cană de lichid de afine scurs la foc mic într-o cratiță mică, apoi adăugați amestecul de gelatină și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați amestecul de gelatină și restul de 1/4 cană grappa la restul de 1 1/2 cană lichid de afine și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
GelatinăGelatină
GrappaGrappa
4
Se toarnă sosul de afine într-o matriță ușor unsă și se răcește, acoperit cu folie de plastic, până se fixează ferm, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pentru a desface, scufundați mucegaiul într-un castron mare cu apă caldă (apa ar trebui să ajungă la jumătatea mucegaiului) timp de 5 secunde, apoi rulați vârful unui cuțit subțire în jurul marginii matriței. Înclinați matrița lateral și atingeți partea de un blat, rotindu-l, pentru a rupe uniform sigiliul și a slăbi jeleul. Păstrarea mucegai înclinat, pune o farfurie peste mucegai, apoi inversa jeleu pe placa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
1
* Jeleul de afine poate fi răcit în mucegai până la 2 zile.* Jeleul de afine poate fi desfăcut cu 1 oră înainte și răcit sau păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista