Jeleu De Grappa De Afine
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și condiment prietenos cu fodmap? Jeleul de Grappa de afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 291 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți afine, gelatină, garnitură: afine cu zahăr și frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Jeleu De Grappa De Afine, Jeleu de Grappa de afine Gourmet, și Jeleu De Afine Jalapeno (Jeleu De Crăciun).
Instrucțiuni
Aduceți afine, zahăr, 1 1/2 căni de apă și 3/4 cană de grappa la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi fierbeți rapid, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când majoritatea fructelor de pădure au izbucnit și amestecul este îngroșat, 15 până la 20 de minute. Se strecoară printr-o sită mare cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare de 2 litri sau într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. (Veți avea nevoie de 2 1/2 cani de lichid.)
Se amestecă împreună gelatina și restul de 1/4 cană de apă și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia. Aduceți 1 cană de lichid de afine scurs la foc mic într-o cratiță mică, apoi adăugați amestecul de gelatină și amestecați până se dizolvă.
Adăugați amestecul de gelatină și restul de 1/4 cană grappa la restul de 1 1/2 cană lichid de afine și amestecați bine.
Se toarnă sosul de afine într-o matriță ușor unsă și se răcește, acoperit cu folie de plastic, până se fixează ferm, cel puțin 12 ore.
Pentru a desface, scufundați mucegaiul într-un castron mare cu apă caldă (apa ar trebui să ajungă la jumătatea mucegaiului) timp de 5 secunde, apoi rulați vârful unui cuțit subțire în jurul marginii matriței. Înclinați matrița lateral și atingeți partea de un blat, rotindu-l, pentru a rupe uniform sigiliul și a slăbi jeleul. Păstrarea mucegai înclinat, pune o farfurie peste mucegai, apoi inversa jeleu pe placa.
* Jeleul de afine poate fi răcit în mucegai până la 2 zile.* Jeleul de afine poate fi desfăcut cu 1 oră înainte și răcit sau păstrat la temperatura camerei.