Jeleu Cu Ierburi

Jeleu Cu Ierburi
Jeleul cu ierburi ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 21 de porții cu 23 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână jeleu de mere, oțet de vin, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Sigur.Jeleu de ceapă cu ierburi Jelly, Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă bine.
3
Lăsați să stea 15 minute; aruncați crenguța de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții21
Scor De Sănătate0
Revista