Jambalaya de pui și șuncă cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 532 calorii, 49G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coapse de pui jupuite și dezosate, bulion de pui, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui și creveți Jambalaya, Pui, creveți și șuncă Jambalaya, și Pui și creveți Jambalaya.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul uniform cu sare și ardei măcinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Gatiti puiul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 8-10 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți puiul cu o lingură pliată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați șuncă în cuptorul olandez și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați șuncă la pui; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, Optional
6
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente în cuptorul olandez și gătiți 5 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Scurgeți roșiile, rezervând lichid. Se amestecă lichidul rezervat și bulionul de pui în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați pui și șuncă; acoperiți și gătiți la foc mic 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, Optional
9
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Mash fierte usturoi împotriva parte a cuptorului olandez, și se amestecă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Adăugați creveți, ceapă verde și ingredientele rămase și dați la fiert. Acoperiți și reduceți căldura la mediu scăzut; fierbeți, amestecând ocazional, 25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Santiago Ruiz Albarino Blend cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.