Jambalaya
Rețeta Jambalayan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 6 porții cu 307 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de creveți, cârnați, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi considerat un preț rezonabil, costând aproximativ $1.75 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați amestecul, apa, roșiile, sosul de roșii și cârnații afumați. Aduceți amestecul la fierbere peste capul mediu-înalt. Acoperiți, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Adăugați creveți și gătiți încă 5 până la 7 minute sau până când creveții sunt roz.
Într-un castron mic, combinați orez, ceapă, pătrunjel, bulion de vită, cimbru, praf de usturoi, piper negru, piper cayenne, sare și frunze de dafin.
Se toarnă în punga de celofan. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Paco & Lola Celebration Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Albarino, Romania]()
Albarino, Romania
Ediție Limitată Pride Rainbow Bottle! Expresie aromatică destul de intensă, cu ierburi și indicii balsamice, împreună cu fructe albe, citrice și fructe de piatră. Proaspăt, cu o structură bună și aceleași personaje de fructe ca cele găsite pe nas. Finisaj ușor balsamic.