Rețeta Jambalayan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 6 porții cu 307 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de creveți, cârnați, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi considerat un preț rezonabil, costând aproximativ $1.75 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați amestecul, apa, roșiile, sosul de roșii și cârnații afumați. Aduceți amestecul la fierbere peste capul mediu-înalt. Acoperiți, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați
Sos De Roșii
Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați creveți și gătiți încă 5 până la 7 minute sau până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Serviți imediat.
4
Într-un castron mic, combinați orez, ceapă, pătrunjel, bulion de vită, cimbru, praf de usturoi, piper negru, piper cayenne, sare și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Bouillon De Vită
Praf De Usturoi
Piper Negru
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Ceapă
Cimbru
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în punga de celofan. A se păstra într-un recipient etanș.
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Paco & Lola Celebration Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.