Jamaican-me-nuci! Mahi-Tacos mahi cu Salsa de fructe tropicale
Jamaican-me-nuci! Mahi-Mahi Tacos cu Salsa de fructe tropicale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 241 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ROM, coriandru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Jamaican-Me-Nuci! Mahi-Tacos Mahi Cu Salsa De Fructe Tropicale, Mahi-Tacos de pește mahi cu salsa tropicală, și Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa.
Instrucțiuni
1
Periați fileurile cu ulei de canola și presărați uniform ambele părți, cu condimente de frecare.* Folosiți 1 linguriță de condimente pe fiecare parte pentru fiecare file. Mai mult sau mai puțin după gust.Frecați în pește uniform pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Așezați fileurile pe grătar fierbinte și grătar 3-5 minute pe fiecare parte sau până la gata și fulgi ușor cu o furculiță.Tortilla caldă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Tăiați fileurile în bucăți sau tăiați grosier cu o furculiță.Împărțiți peștele uniform pe 8 tortilla încălzite.Completați fiecare cu salsa de fructe, o felie de avocado, varză mărunțită, jicama și acoperiți cu smântână de lime.Lime smântână:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Se amestecă smântâna, sucul de lămâie și coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Garnisiți cu coriandru suplimentar, dacă doriți.* Notă: Dacă scotch bonnet sau ardeii habanero sunt prea fierbinți pentru papilele gustative, se poate înlocui un jalapeno roșu! Ele sunt de fapt destul de ușoare.Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
Habanero Chili
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Scotch Whisky
6
Servește 4, două tacos bucata!Condimentul este: condimente uscate Jerk de Susie cooks, rețetă #229443.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.