Jalapenos umplute cu Crab cu Dunk de Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 177 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Jalapenos Umplute Cu Crab, Slam Dunk Crab Dip, și Jalapeinclusos Rellenos (Jalapenos Umplute) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Pentru a pregăti jalapeos umplute, așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 12 minute sau până se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Lăsați să stea 15 minute; cojiți jalapeos.
5
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare, aruncând tulpini, semințe și membrane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mic până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ardeiul gras, ceapa și usturoiul și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Se ia de pe foc; se amestecă carnea de crab, 1 lingură de coriandru și 1/4 linguriță de sare. Împărțiți uniform amestecul de crab între jalapeos (fiecare va fi foarte plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Crabi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Bateți albușurile într-un castron mediu la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Îndoiți iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Combinați pesmetul, făina de porumb, 1 linguriță de sare și praful de usturoi într-un castron mic. Înmuiați fiecare jalapeo umplut în amestecul de albuș de ou; dragă în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Așezați jalapeos-urile pane pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pulverizați ușor jalapeos cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Pentru a pregăti avocado dunk, așezați avocado și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până la omogenizare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.