Jalapeno Popper Brânză La Grătar

Jalapeno Popper brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 73 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Jalapeno Popper Brânză La Grătar, Jalapeno Popper Brânză La Grătar, și Jalapeno Popper Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Aruncați jalapenos cu 1 lingură de ulei de măsline, puțină sare și piper și așezați pielea în sus pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când pielea este blister, 10 până la15 minute.
Așezați într-o pungă de plastic timp de aproximativ 5 minute slăbiți pielea. Scoateți pielea, Îndepărtați majoritatea semințelor și coastelor și feliați. Pune deoparte.
Întindeți mascarpona pe 4 felii de pâine și împărțiți cheddarul printre celelalte 4 felii. Împărțiți jalapeno feliat printre cele 4 sandvișuri. Închideți și ungeți ambele părți ale pâinii.
Încălziți jumătate din uleiul rămas pe o tavă plată la foc mediu. Grătați o parte a sandvișurilor până la auriu.
Îndepărtați, încălziți uleiul rămas și repetați cu a doua parte până când sunt aurii și părțile interioare sunt toate topite și lipicioase.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu indicii de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele îți curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți de usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.