Jalapeimbolbo-Jeleu De Menta
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Jalapeincrouro-jeleu de mentă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, colorant alimentar, jalapeinculos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu De Afine Jalapeno (Jeleu De Crăciun), Jeleu Mojito-jeleu de var și mentă, și Jeleu De Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și menta. Folosind o lingură de lemn, zdrobiți menta în zahăr pentru a-i elibera parfumul.
Se adaugă apa și oțetul și se fierbe la foc mare, amestecând ocazional. Se fierbe până se topește zahărul, aproximativ 2 minute.
Adăugați jalapeos și fierbeți tare timp de 2 minute.
Adăugați pectina lichidă și colorantul alimentar și fierbeți timp de 30 de secunde.
Strecurați jeleul de jalapeo-mentă printr-o sită fină într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Turnați cu grijă jeleul în 4 borcane sterilizate fierbinți de 1/2 halbă, fără a crea multe bule; opriți-vă la 1/4 inch de sus. Dacă este necesar, folosiți un cuțit mic pentru a scoate bule. Ștergeți jantele de sticlă și închideți borcanele. Puneți-le într-o baie de apă și aduceți la fierbere. Procesați timp de 10 minute.