Jalape-Porumb-Bere Pâine Rapidă
Jalape aprox. - pâine rapidă de porumb-bere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, berea pilsner, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine De Bere Jalapeno, Manchego-Pâine De Bere Jalapeimbroko, și Pâine De Bere Jalape Cu Brânză Și Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.
Bateți făina, praful de copt, zahărul și sarea împreună într-un castron mare până când sunt aerate și orice bucăți mari sunt rupte; pus deoparte.
Adăugați berea, porumbul, jalapele și 3 linguri de unt topit în amestecul de făină. Se amestecă până când făina este doar încorporată (nu amestecați prea mult). Aluatul va fi foarte gros.Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul în tigaia pregătită, împingându-l în colțuri și netezind partea superioară.
Stropiți blatul cu lingura rămasă de unt.
Coaceți până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 60 până la 65 de minute.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului pâinii și întoarceți-l pe raft.
Lăsați-l să se răcească încă cel puțin 30 de minute înainte de a felia.