Italiană Umplute Fleică
Italiană umplute fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 585 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos worcestershire, șuncă coaptă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Italiană Umplute Fleică, Brânză Italiană-Carne De Vită Umplută, și Brânză Umplute Italiană Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, pesmetul, parmezanul, ierburile, usturoiul, ceapa, ketchupul, Worcestershire.
Se amestecă bine, adăugând treptat laptele (dacă pare prea umed, adăugați pesmet până când este o consistență care va forma o pâine fără a se aplatiza. Pulverizați o tigaie mare de copt sau prăjire cu un spray antiaderent și apăsați foaia de carne afară.
Strat felii de brânză și șuncă, care acoperă linia centrală a fleică, apoi închideți-l împreună și băga în capete, formând o pâine care este alungită. Încrucișează fâșiile de slănină pentru a acoperi pâinea.
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 de grade F.
Lăsați să se odihnească 15 minute, apoi tăiați și serviți. Gravy este opțional.