Italiană umplute fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 585 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos worcestershire, șuncă coaptă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Italiană Umplute Fleică, Brânză Italiană-Carne De Vită Umplută, și Brânză Umplute Italiană Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, pesmetul, parmezanul, ierburile, usturoiul, ceapa, ketchupul, Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fasole Verde Murată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă bine, adăugând treptat laptele (dacă pare prea umed, adăugați pesmet până când este o consistență care va forma o pâine fără a se aplatiza. Pulverizați o tigaie mare de copt sau prăjire cu un spray antiaderent și apăsați foaia de carne afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Strat felii de brânză și șuncă, care acoperă linia centrală a fleică, apoi închideți-l împreună și băga în capete, formând o pâine care este alungită. Încrucișează fâșiile de slănină pentru a acoperi pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, Optional
5
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se odihnească 15 minute, apoi tăiați și serviți. Gravy este opțional.