Ispita lui Jansson (Janssons Frestelse)
Tentația lui Jansson (Janssons Frestelse) necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 154 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, ceapă, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jansson Frestelse (tentația lui Jansson), Tentația lui Jansson (caserolă suedeză de cartofi și hamsii), și Ispita Patlagina.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Întindeți ceapa uniform pe fundul vasului de copt pregătit. Distribuiți uniform hamsii deasupra cepei.
Așezați cartofii deasupra hamsiilor, apoi turnați smântână grea.
Se amestecă pesmetul împreună cu untul topit, apoi se presărăîn partea de sus a cartofilor.
Așezați pe o foaie de copt pentru a prinde orice cremă care face bule.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii s-au înmuiat, crema s-a redus, iar vasul a devenit maro auriu intens, aproximativ 45 de minute.