Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare de nucă de cocos)

Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare de nucă de cocos)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare cu nucă de cocos). Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 33 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru insulele plutitoare: tapetați foaia de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Aduceți laptele de cocos și smântâna la foc mic la foc mediu-mic într-o cratiță mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Între timp, bateți albușurile și sarea până la vârfuri moi la viteză medie-mare, aproximativ 2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri rigide, lucioase, cu 2 până la 3 minute mai mult. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Folosind 2 linguri de supă, scoateți bezea câte 1 într-o formă asemănătoare unui ou și glisați ușor în amestecul de lapte de cocos care fierbe (vor fi 8 braconaj total în loturi de 4). Braconați 1 până la 2 minute, apoi răsturnați și braconați încă 1 până la 2 minute. Bezeaua se va umfla ușor și se va întări, apoi se va dezumfla pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se dă la frigider cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se strecoară amestecul de lapte de cocos în castron și se șterge cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateti galbenusurile de oua si zaharul intr-un bol mare pana cand este foarte gros si galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați încet amestecul cald de lapte de cocos în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul într-o cratiță mare și gătiți la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până se îngroașă: amestecul ar trebui să acopere spatele lingurii și, dacă treceți un deget peste el, va rămâne o urmă clară, 3 până la 5 minute. Nu gătiți amestecul peste 180 de litri F-se va coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se strecoară sosul în castron, apoi se amestecă romul și vanilia. Apăsați folia de plastic direct pe sos și dați-o la frigider până se răcește complet, aproximativ 2 ore. Alternativ, puneți vasul în baie de gheață și amestecați până la răcire, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru Crunch de caju: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță cu fund mediu greu, amestecând la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când siropul devine chihlimbar, 15 până la 20 de minute. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cu grijă restul de 1/2 cană de apă și vanilie: amestecul va bule și se va pulveriza. Odată ce siropul s-a instalat, readuceți tigaia la căldură și gătiți, amestecând la foc mediu, până când temperatura ajunge la 230 km f pe termometrul pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron mediu, combinați caju și 1/4 cană de sirop. Acoperiți ușor ambele părți ale spatulei de cauciuc cu spray de gătit antiaderent, apoi răzuiți amestecul pe foaia de copt pregătită. Aplatizați într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
CajuCaju
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți crunch până la auriu profund și parfumat, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se transferă în raftul de răcire și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Rupe în bucăți. Crunch de caju poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1
Transferați caramelul rămas într-un ulcior sigur pentru cuptorul cu microunde sau într-o cană de măsurare a lichidului din sticlă. Sosul de Caramel poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și păstrat la temperatura camerei. Dacă se întărește, cuptorul cu microunde timp de 20 până la 30 de secunde până devine lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Se serveste: împărțiți crincormme anglaise între 8 farfurii de desert.
3
Așezați o bezea deasupra fiecărei piscine, apoi acoperiți cu crunch de caju și stropiți cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CajuCaju
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista