Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare de nucă de cocos)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare cu nucă de cocos). Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 33 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru insulele plutitoare: tapetați foaia de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Aduceți laptele de cocos și smântâna la foc mic la foc mediu-mic într-o cratiță mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Între timp, bateți albușurile și sarea până la vârfuri moi la viteză medie-mare, aproximativ 2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri rigide, lucioase, cu 2 până la 3 minute mai mult. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Folosind 2 linguri de supă, scoateți bezea câte 1 într-o formă asemănătoare unui ou și glisați ușor în amestecul de lapte de cocos care fierbe (vor fi 8 braconaj total în loturi de 4). Braconați 1 până la 2 minute, apoi răsturnați și braconați încă 1 până la 2 minute. Bezeaua se va umfla ușor și se va întări, apoi se va dezumfla pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se dă la frigider cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se strecoară amestecul de lapte de cocos în castron și se șterge cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Bateti galbenusurile de oua si zaharul intr-un bol mare pana cand este foarte gros si galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Turnați încet amestecul cald de lapte de cocos în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul într-o cratiță mare și gătiți la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până se îngroașă: amestecul ar trebui să acopere spatele lingurii și, dacă treceți un deget peste el, va rămâne o urmă clară, 3 până la 5 minute. Nu gătiți amestecul peste 180 de litri F-se va coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se strecoară sosul în castron, apoi se amestecă romul și vanilia. Apăsați folia de plastic direct pe sos și dați-o la frigider până se răcește complet, aproximativ 2 ore. Alternativ, puneți vasul în baie de gheață și amestecați până la răcire, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru Crunch de caju: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță cu fund mediu greu, amestecând la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când siropul devine chihlimbar, 15 până la 20 de minute. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați cu grijă restul de 1/2 cană de apă și vanilie: amestecul va bule și se va pulveriza. Odată ce siropul s-a instalat, readuceți tigaia la căldură și gătiți, amestecând la foc mediu, până când temperatura ajunge la 230 km f pe termometrul pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Într-un castron mediu, combinați caju și 1/4 cană de sirop. Acoperiți ușor ambele părți ale spatulei de cauciuc cu spray de gătit antiaderent, apoi răzuiți amestecul pe foaia de copt pregătită. Aplatizați într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Caju
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Coaceți crunch până la auriu profund și parfumat, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Se transferă în raftul de răcire și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Rupe în bucăți. Crunch de caju poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
1
Transferați caramelul rămas într-un ulcior sigur pentru cuptorul cu microunde sau într-o cană de măsurare a lichidului din sticlă. Sosul de Caramel poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și păstrat la temperatura camerei. Dacă se întărește, cuptorul cu microunde timp de 20 până la 30 de secunde până devine lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Se serveste: împărțiți crincormme anglaise între 8 farfurii de desert.
3
Așezați o bezea deasupra fiecărei piscine, apoi acoperiți cu crunch de caju și stropiți cu caramel.