Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare de nucă de cocos)

Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare de nucă de cocos)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Islas Flotantes de Coco (insulele plutitoare cu nucă de cocos). Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 33 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru insulele plutitoare: tapetați foaia de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Aduceți laptele de cocos și smântâna la foc mic la foc mediu-mic într-o cratiță mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Între timp, bateți albușurile și sarea până la vârfuri moi la viteză medie-mare, aproximativ 2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri rigide, lucioase, cu 2 până la 3 minute mai mult. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Folosind 2 linguri de supă, scoateți bezea câte 1 într-o formă asemănătoare unui ou și glisați ușor în amestecul de lapte de cocos care fierbe (vor fi 8 braconaj total în loturi de 4). Braconați 1 până la 2 minute, apoi răsturnați și braconați încă 1 până la 2 minute. Bezeaua se va umfla ușor și se va întări, apoi se va dezumfla pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se dă la frigider cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se strecoară amestecul de lapte de cocos în castron și se șterge cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Bateti galbenusurile de oua si zaharul intr-un bol mare pana cand este foarte gros si galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați încet amestecul cald de lapte de cocos în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul într-o cratiță mare și gătiți la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până se îngroașă: amestecul ar trebui să acopere spatele lingurii și, dacă treceți un deget peste el, va rămâne o urmă clară, 3 până la 5 minute. Nu gătiți amestecul peste 180 de litri F-se va coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se strecoară sosul în castron, apoi se amestecă romul și vanilia. Apăsați folia de plastic direct pe sos și dați-o la frigider până se răcește complet, aproximativ 2 ore. Alternativ, puneți vasul în baie de gheață și amestecați până la răcire, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru Crunch de caju: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță cu fund mediu greu, amestecând la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când siropul devine chihlimbar, 15 până la 20 de minute. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați cu grijă restul de 1/2 cană de apă și vanilie: amestecul va bule și se va pulveriza. Odată ce siropul s-a instalat, readuceți tigaia la căldură și gătiți, amestecând la foc mediu, până când temperatura ajunge la 230 km f pe termometrul pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Într-un castron mediu, combinați caju și 1/4 cană de sirop. Acoperiți ușor ambele părți ale spatulei de cauciuc cu spray de gătit antiaderent, apoi răzuiți amestecul pe foaia de copt pregătită. Aplatizați într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
CajuCaju
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Coaceți crunch până la auriu profund și parfumat, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se transferă în raftul de răcire și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Rupe în bucăți. Crunch de caju poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1
Transferați caramelul rămas într-un ulcior sigur pentru cuptorul cu microunde sau într-o cană de măsurare a lichidului din sticlă. Sosul de Caramel poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și păstrat la temperatura camerei. Dacă se întărește, cuptorul cu microunde timp de 20 până la 30 de secunde până devine lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Se serveste: împărțiți crincormme anglaise între 8 farfurii de desert.
3
Așezați o bezea deasupra fiecărei piscine, apoi acoperiți cu crunch de caju și stropiți cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CajuCaju
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista