Irish Creme Brulee
Nevoie de o garnitură fără gluten? Irish Crincallme Brincallul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 373 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Un amestec de frișcă, gălbenușuri de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Irish Cream Crema De Zahar Ars, Irish Coffee Creme Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Așezați caserola ceramică de 1 1/2 litru fără grăsime în tigaie de 13x9 inci. În cratița de 2 litri, încălziți frișca și lichiorul la foc mediu-mic doar până la cald; nu fierbe. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul granulat cu lingura până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând continuu. Se strecoară amestecul prin strecurătoare fină în caserolă.
Puneți tigaia cu caserola în cuptor; se toarnă apă fierbinte în tigaie până la jumătatea părții caserolei.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când amestecul este setat atunci când caserola este jiggled.
Scoateți caserola din tigaia cu apă; așezați pe grătar. Se răcește 30 de minute.
Acoperiți caserola cu capac sau folie de plastic, fără a permite învelișului să atingă suprafața cremei; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Setați controlul cuptorului la fiert. Cu un prosop de hârtie, ștergeți cu atenție orice lichid de suprafață din partea de sus a cremei. Lingurați zahărul brun în strecurătoare fină. Cu degetele sau spatele lingurii, apăsați zahărul brun prin strecurătoare uniform deasupra cremei. Fierbeți 6 până la 8 inci de la căldură 30 până la 60 de secunde, rotind sau mișcând vasul dacă zahărul se topește neuniform, până când zahărul brun este topit și Bulbuc (urmăriți cu atenție, deoarece toppingul arde ușor). Se răcește 2 minute pentru a întări zahărul.