Irish Channel Corned Beef și varză

Irish Channel Corned Beef și varza ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.04 pe portie. O porție conține 514 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână carne de vită, morcovi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez, Carne de vită și legume irlandeze de casă, și Biscuiți Cheddar irlandezi cu carne de vită și Slaw de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită și tăiați excesul de grăsime.
Așezați ceapa pe fundul aragazului lent.
Așezați carnea de vită deasupra cepei.
Adăugați apă, bulion de pui, morcovi și varză.
Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 ore, sau pana cand carnea este fiarta si legumele sunt fragede.
Retipărit cu permisiunea de la In a While, Crocodile: New Orleans Slow Cooker Recipes de Patrice Keller Kononchek și Lauren Malone Keller. Copyright 2014 de Patrice Keller Kononchek și Lauren Malone Keller. Fotografii de Michael Palumbo. Publicat de Pelican Publishing Company, Inc.