Insulele plutitoare din La Boulange
Insulele plutitoare din La Boulange ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 475 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule Plutitoare, Insule Plutitoare, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și smântâna într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Bateți pentru a amesteca și încălziți timp de 2 minute la putere mare în cuptorul cu microunde.
Adăugați zahărul în amestecul fierbinte de lapte și smântână.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia și bateți bine.
Cuptorul cu microunde timp de 1 minut mai mult, bateți din nou. Se lasă deoparte să se răcească. (Puteți păstra creme anglaise, acoperit, la frigider până la 3 zile sau la congelator până la 2 luni.)
Faceți sosul de Caramel: într-o cratiță mică la foc mediu-mare, aduceți la fiert smântâna, fasolea de vanilie, untul și sarea. Reduceți căldura la minim și păstrați-vă cald în timp ce caramelizați zahărul. Într-o cratiță mare, încălziți zahărul la foc mic. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul se dizolva complet si devine maro auriu.
Adăugați amestecul de smântână la zahăr, puțin câte puțin, amestecând continuu.
Scoateți de pe foc și continuați să amestecați până când aveți un sos neted și cremos. Se va păstra, acoperit, la frigider până la 1 săptămână.
Asamblați insulele plutitoare: adunați-vă ingredientele.
Într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți migdalele până se rumenesc și parfumate, 2 până la 3 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, bateți albușul și sarea cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul și bateți încă aproximativ 1 minut.
Tapetați o farfurie mare cu hârtie pergament. Puneți patru movile generoase de albuș de ou bătut pe farfurie. Cuptor cu microunde, neacoperit, timp de 30-45 de secunde la putere mare.
Se toarnă suficient CR aproxormme anglaise într-un castron pentru a pluti o insulă în CR aproxme și se stropește cu caramel.
Se presară cu migdale prăjite.