Insula Stil Linguine

Insula Stil Linguine
Insula stil Linguine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 439 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți paste linguine, busuioc, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Coaste În Stil Insular, Supă De Somon În Stil Insular, și Hot Carnaciori Rhode Island Stil.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti linguina la fierbere pana cand este frageda, dar ferma la muscatura, aproximativ 11 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei fierbinte pana cand este parfumat si auriu, 3-5 minute. Amestecați ușor pasta de hamsie, caperele și sucul de caper în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se amestecă roșiile, măslinele, oregano și zahărul în amestecul de ulei fierbinte, se mărește căldura la mediu și se gătește până se parfumează și se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați busuiocul și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă sosul peste linguine și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista