Insula Somon Condimentat
Insula condimentat somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 180 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de chili, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Somon În Stil Insular, Somon Condimentat, și Somon Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente; se amestecă bine. Frecați peste partea de carne a fileului; la frigider timp de 30 de minute.
Așezați pielea cu fața în jos într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.