Insula plutitoare (Oeufs a La Neige)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați insula plutitoare (Oeufs a La Neige). Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Insula plutitoare (Oeufs a La Neige), Oeufs a La Neige, și Cardamom ghimbir oeufs la neige.
Instrucțiuni
Separați două ouă. În partea de sus a cazanului dublu, combinați 1 ou întreg și 2 gălbenușuri cu 1/4 cană de zahăr și sarea, amestecând până se omogenizează.
Bateți laptele și gătiți peste apă fierbinte, amestecând constant cu o spatulă sau o lingură de lemn. Când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, scoateți-o de pe foc. (Nu fierbeți. Dacă crema ar trebui să înceapă să se coaguleze, scoateți-o de pe foc și bateți puternic până se omogenizează.)
Se toarnă crema printr-o strecurătoare într-un bol și se amestecă extractul de vanilie. Se răcește și se dă la frigider.
Într-un bol rezistent la căldură, bateți ușor cele 2 albusuri cu restul de 1/4 cană de zahăr, suficient pentru a dizolva zahărul.
Așezați vasul deasupra unui vas cu apă fierbinte și amestecați constant până când temperatura albilor atinge 145 grade F (63 C) sau mai fierbinte. Scoateți imediat vasul de pe foc și folosiți un mixer electric pentru a bate albusurile calde până când formează vârfuri rigide și lucioase.
Turnați crema răcită într-un vas de servire. Aruncați bezea aruncând linguri pe cremă pentru a face insule. Se răcește înainte de servire.