Insula plutitoare (Oeufs a La Neige)

Insula plutitoare (Oeufs a La Neige)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați insula plutitoare (Oeufs a La Neige). Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Insula plutitoare (Oeufs a La Neige), Oeufs a La Neige, și Cardamom ghimbir oeufs la neige.

Instrucțiuni

1
Separați două ouă. În partea de sus a cazanului dublu, combinați 1 ou întreg și 2 gălbenușuri cu 1/4 cană de zahăr și sarea, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
2
Bateți laptele și gătiți peste apă fierbinte, amestecând constant cu o spatulă sau o lingură de lemn. Când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, scoateți-o de pe foc. (Nu fierbeți. Dacă crema ar trebui să înceapă să se coaguleze, scoateți-o de pe foc și bateți puternic până se omogenizează.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
3
Se toarnă crema printr-o strecurătoare într-un bol și se amestecă extractul de vanilie. Se răcește și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Într-un bol rezistent la căldură, bateți ușor cele 2 albusuri cu restul de 1/4 cană de zahăr, suficient pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Așezați vasul deasupra unui vas cu apă fierbinte și amestecați constant până când temperatura albilor atinge 145 grade F (63 C) sau mai fierbinte. Scoateți imediat vasul de pe foc și folosiți un mixer electric pentru a bate albusurile calde până când formează vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Turnați crema răcită într-un vas de servire. Aruncați bezea aruncând linguri pe cremă pentru a face insule. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista