Inspirații Rețetă Plante Mediteraneene Crusted Tilapia

Inspirații Rețetă Plante Mediteraneene Crusted Tilapia
Inspirații rețetă planta mediteraneană Crusted Tilapian este un pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 90 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de mccormick.com. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, file de cambulă, pesmet panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tilapia Cu Crustă De Plante, Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, și Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați peștele pe tava de copt superficială căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă untul și toate condimentele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Periați peștele cu 1 lingură de unt condimentat.Se amestecă spanacul, panko, ardeiul gras și parmezanul în untul condimentat rămas. Împărțiți amestecul uniform între fileurile de pește, apăsând ușor, astfel încât amestecul să adere la vârful peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Coaceți 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții25
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista