Insalata Balsamico

Insalata Balsamico
Insalata Balsamico ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, oțet balsamic, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Broccoli Balsamico, Balsamico De Pui, și Risotto al Balsamico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați verdeața de salată și ceapa verde tocată într-un bol; deoparte. Gatiti slanina intr-o tigaie; scurgeți, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați oțet balsamic, sare și piper în tigaie; aduceți la fierbere, amestecând constant. Aruncați cu verdeață de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
VerziiVerzii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista