Inimă Jambalaya

Inimă Jambalaya
Dacă doriți să adăugați mai multe Cajun rețete în cutia de rețete, Jambalaya consistentă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 430 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.94 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 63 de fani. Un amestec de căței de usturoi, piper, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare sunt Inimă Jambalaya, Jambalaya, și Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, călește cârnații, puiul, ceapa, țelina, ardeiul verde și usturoiul în unt până când puiul se rumeneste. Se amestecă roșiile, pasta de roșii și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pasta De TomatePasta De Tomate
CondimenteCondimente
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se amestecă creveții; acoperiți și fierbeți timp de 4 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Se servește peste orez, dacă se dorește; sau se răcește, se acoperă și se congelează până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Jambalaya funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Seven Hills Winery Sauvignon Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Crama Seven Hills Sauvignon Blanc
Crama Seven Hills Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc este delicios de gustos, cu fructe strălucitoare și caracteristici de plante verzi, dar are o bogăție subiacentă, rezultând un vin cu corp mediu și substanță.Este un aperitiv încântător și se va împerechea bine cu fructe de mare și salate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista