Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel

Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel
Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 436 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați hamsii plate, parmigiano-reggiano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încercați Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel, Inimi De Anghinare Coapte, și Inimile de anghinare coapte ale lui Rose pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întoarceți anghinarea scursă cu susul în jos pentru a scoate tot lichidul. Înjumătățiți inimile de anghinare, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Stropiți o farfurie mică cu caserolă cu puțin ulei de măsline extravirgin și întindeți-o în jurul vasului cu o perie de patiserie. Aranjați inimile de anghinare înjumătățite cu vârfurile în sus, cu fundul în jos, într-un model stratificat în vas. Strângeți sucul de 1/4 lămâie peste Inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ulei și unt în tigaie. Când untul se topește în ulei, adăugați usturoi și hamsii. Folosind spatele unei linguri de lemn, lucrați hamsiile în ulei pe măsură ce se descompun. Când hamsiile s-au dizolvat în ulei, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pătrunjel, brânză și piper negru, amestecați pentru a combina și scoateți tigaia de pe foc. Top anghinare cu un strat uniform de pâine topping și stabilit în mijlocul cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți 10 minute până când anghinarea este caldă și toppingul este de culoare maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista