Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 436 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați hamsii plate, parmigiano-reggiano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încercați Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel, Inimi De Anghinare Coapte, și Inimile de anghinare coapte ale lui Rose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întoarceți anghinarea scursă cu susul în jos pentru a scoate tot lichidul. Înjumătățiți inimile de anghinare, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Stropiți o farfurie mică cu caserolă cu puțin ulei de măsline extravirgin și întindeți-o în jurul vasului cu o perie de patiserie. Aranjați inimile de anghinare înjumătățite cu vârfurile în sus, cu fundul în jos, într-un model stratificat în vas. Strângeți sucul de 1/4 lămâie peste Inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Chips-uri Taco Tricolore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Perie De Patiserie
4
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ulei și unt în tigaie. Când untul se topește în ulei, adăugați usturoi și hamsii. Folosind spatele unei linguri de lemn, lucrați hamsiile în ulei pe măsură ce se descompun. Când hamsiile s-au dizolvat în ulei, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pătrunjel, brânză și piper negru, amestecați pentru a combina și scoateți tigaia de pe foc. Top anghinare cu un strat uniform de pâine topping și stabilit în mijlocul cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 10 minute până când anghinarea este caldă și toppingul este de culoare maro auriu profund.