Inimi Romaine la grătar cu sos de mărar

Inimi Romaine la grătar cu sos de mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați inimile Romaine la grătar cu pansament cu mărar. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 295 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, maioneză, inimi de salată romaine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Inimi La Grătar De Romaine Cu Sos De Brânză Albastră, Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Zară-Arpagic, și Salată de Romaine și roșii la grătar cu slănină și sos de fermă de casă din zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți 1/2 coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform peste grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de cel puțin 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
În timp ce grătarul se preîncălzește, într-un castron mic, combinați uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Folosind o perie de patiserie, periați partea plată a fiecărei jumătăți de salată cu amestec de ulei și puneți-o deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați Zara, muștarul, maioneza, oțetul, șalota, zahărul, mărarul și sarea și piperul după gust într-un borcan de zidărie sau într-un recipient tupperware bine sigilat și agitați până se emulsionează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
4
Când grătarul este fierbinte, așezați salata cu fața plată în jos pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți salata verde până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute, apoi răsturnați și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Când salata este gătită, așezați partea plată în sus pe un platou și acoperiți cu pansament (este posibil să aveți pansament suplimentar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
6
Garnisiți salata cu roșii feliate și ridichi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista