Inimi de Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales
Hearts of Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Inimi Romaine Cu Sos De Brânză De Capră, Inimi Romaine cu pansament Miso-muștar, și Salată Hearts of Romaine cu sos cremos de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardei iute și ardei grași pe părțile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flacăra în sus. (Sau se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Prăjiți, întorcându-vă cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute.
Se transferă într-un castron, apoi se acoperă și se lasă la abur 10 minute. Se curăță, se însămânțează și se taie în fâșii subțiri.
Bateți împreună ingredientele de pansament într-un castron mare.
Înmuiați fiecare frunză de romaine în pansament pentru a acoperi, scuturând excesul și aranjați pe un platou. Aruncați fâșii de piper în pansamentul rămas și împrăștiați peste romaine.
* Ardeii pot fi prăjiți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți.· Puteți face dressing 1 zi înainte și rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.