Inimi de anghinare umplute cu salată de Crab

Inimi de anghinare umplute cu salata de Crab este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Un amestec de sos de piper stropit, muștar din cereale integrale, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Inimi De Anghinare Umplute, și Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare se amestecă împreună un pansament de maioneză, arpagic, condimente de fierbere de crab, sos de ardei roșu fierbinte, ceapă roșie, suc de lămâie, muștar, sare și piper.
Așezați carnea de crab într-un alt bol și turnați suficient pansament pentru a acoperi. Aruncați carnea de crab foarte ușor-încercați să nu rupeți carnea de crab în bucăți mici.
Scoateți o mică indentare în partea de sus a fiecărei inimi de anghinare pentru a servi drept vas pentru salată. Puneți niște salată în fiecare inimă de anghinare, acoperiți cu o bucată de avocado și presărați cu o parte din pătrunjelul tocat.