Ingredientul Secret (Turmeric): Gobi Gobi

Ingredientul Secret (Turmeric): Gobi Gobi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ingredientul Secret (Turmeric): Gobi Gobi. Această rețetă servește 2. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați tandoori Gobi sau Gobi tikka, cum se face tandoori Gobi / gobi s, Gobi pakora , cum se fac Gobi pakoras sau clătite de conopidă, și Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie largă de saut la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați turmeric, semințe de chimen, ghimbir, usturoi și chili. Saut-ul este doar până când este parfumat-aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă conopida și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați 2/3 cană de apă și acoperiți. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 10 până la 12 minute, până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scoateți capacul oalei și lăsați apa rămasă să se evapore la foc mare, apoi lăsați conopida să capete o nuanță aurie atât de ușoară, mistuind în tigaia uscată încă 5 până la 7 minute. Aruncați cu untul și coriandrul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista