Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar

Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar
Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $19.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 476 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână muștar de cereale, medalioane de filet, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, Ingredientul Secret (Muștar Dijon): Moules Dijonnaise, și Filet Mignon cu sos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați untul moale și ambele muștar. Formați un buștean de aproximativ doi centimetri lungime și rulați-l în folie de plastic. Se dă la frigider până se fixează—aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Scoate untul din frigider. Preîncălziți o tigaie din fontă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Stropiți carnea foarte ușor cu ulei vegetal și frecați carnea astfel încât să fie complet, dar ușor, acoperită în ulei. Condimentați foarte bine carnea cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați medalioanele de carne în tigaia fierbinte din fontă (în funcție de dimensiunea tigaiei dvs., acest lucru se poate face în două loturi). Căutați până când se formează o crustă maro închis pe prima parte—aproximativ 8 minute. Întoarceți medalioanele și gătiți până când temperatura internă atinge doar 130 de grade F, aproximativ încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați medalioanele pe un platou de servire și tăiați Jurnalul de unt de muștar în 8 monede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
6
Așezați o monedă de unt deasupra fiecărei fripturi fierbinți și lăsați-o să se topească în timp ce friptura se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
7
Serviți imediat, cu niște baghete sau cartofi simpli aburiți pentru a draga untul suplimentar și sucurile de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista