Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră

Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră
Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă $1.89 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ingredientul Secret (cafea): coaja de ciocolată neagră de fasole Espresso ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole espresso acoperită cu ciocolată, ciocolată, pudră espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ingredientul Secret (cafea): scoici arse cu Espresso Beurre Blanc, Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită, și Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
Topiți 10 uncii de ciocolată în cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând des, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Bateți în pudră de espresso instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament pentru a forma un dreptunghi dur de 7 inci pe 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați vasul înapoi pe cazanul dublu și adăugați restul de 2 uncii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Apăsați ușor boabele espresso tocate în dreptunghi de ciocolată pe pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Se toarnă restul de 2 uncii de ciocolată topită deasupra, răspândind uniform cu spatula de silicon. Se lasă să stea la frigider pentru a se întări timp de 2 ore. Rupeți în cioburi cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista