Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră

Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă $1.89 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ingredientul Secret (cafea): coaja de ciocolată neagră de fasole Espresso ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole espresso acoperită cu ciocolată, ciocolată, pudră espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ingredientul Secret (cafea): scoici arse cu Espresso Beurre Blanc, Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită, și Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale.
Instrucțiuni
Topiți 10 uncii de ciocolată în cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând des, până la omogenizare.
Bateți în pudră de espresso instant.
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament pentru a forma un dreptunghi dur de 7 inci pe 10 inci.
Așezați vasul înapoi pe cazanul dublu și adăugați restul de 2 uncii de ciocolată.
Apăsați ușor boabele espresso tocate în dreptunghi de ciocolată pe pergament.
Se toarnă restul de 2 uncii de ciocolată topită deasupra, răspândind uniform cu spatula de silicon. Se lasă să stea la frigider pentru a se întări timp de 2 ore. Rupeți în cioburi cu mâinile.