Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră

Ingredientul Secret (Cafea): Boabe De Espresso Scoarță De Ciocolată Neagră
Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Dacă $1.89 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ingredientul Secret (cafea): coaja de ciocolată neagră de fasole Espresso ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole espresso acoperită cu ciocolată, ciocolată, pudră espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ingredientul Secret (cafea): scoici arse cu Espresso Beurre Blanc, Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită, și Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
Topiți 10 uncii de ciocolată în cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând des, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Bateți în pudră de espresso instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament pentru a forma un dreptunghi dur de 7 inci pe 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați vasul înapoi pe cazanul dublu și adăugați restul de 2 uncii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Apăsați ușor boabele espresso tocate în dreptunghi de ciocolată pe pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Se toarnă restul de 2 uncii de ciocolată topită deasupra, răspândind uniform cu spatula de silicon. Se lasă să stea la frigider pentru a se întări timp de 2 ore. Rupeți în cioburi cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista