Inghetata Sandvișuri Gingersnap
Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 50. Mergeți la magazin și ridicați făină, cuișoare măcinate, melasă nesulfurată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sandvișuri Cu Înghețată De Lămâie Gingersnap, Sandvișuri cu înghețată dulce de leche, și Sandvișuri Cu Caramel Gingersnap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul brun împreună într-un castron cu un mixer la viteză medie.
Se amestecă în melasă, apoi ou, până la amestec, răzuire castron după cum este necesar.
Într-un castron mic, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele; se adaugă la amestecul de unt la viteză mică, amestecând până se combină.
Împărțiți aluatul în jumătate, formați fiecare într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață cu făină generoasă, întindeți fiecare disc până la 1/8 in. gros. Folosind runda 2 1/2-la 3-in. tăietori de prăjituri, tăiați aluatul și aranjați cercuri de aproximativ 1 in. separat pe foi de copt căptușite cu pergament (folosiți o spatulă mică pentru a transfera). Reroll resturi după cum este necesar.
Coaceți fursecurile până când arată uscat și abia încep să se rumenească pe margini, aproximativ 8 minute. Puneți tigăile pe rafturi și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi.
Scoateți aproximativ 2 linguri. înghețată pe partea plată a unui cookie și sandwich cu un alt cookie. Congelați etanș până când este ferm.
Faceți înainte: aluat rece (Pas
până la 1 săptămână. Păstrați cookie-urile coapte etanș până la 3 zile.