Inghetata De Verbena Cu Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Lemon Verbenan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 45 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână lapte, frunze de verbena de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, Lemon Verbenan Înghețată, și Înghețată Verbenan de căpșuni-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema de căldură și lapte împreună într-un 4 qt. iarbă. Când lichidul fierbe, scoateți-l de pe foc, adăugați frunze de verbena și acoperiți. Abrupt aproximativ 2 ore pentru a dezvolta arome.
Se strecoară lichidul și se întoarce în oală; aruncați frunzele.
Încălziți lichidul la foc mare până ajunge la foc mic.
Bateti impreuna galbenusurile si zaharul la fel cum lichidul ajunge la foc mic. Lucrând în trepte de 1/2 cană, adăugați lichid fierbinte la amestecul de gălbenuș și zahăr până când amestecul este cald și consistența laptelui.
Se toarnă crema în oală și se gătește la foc mare, amestecând constant, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Nu lăsați să fiarbă.
Se strecoară crema într-un bol și se cuibărește într-un alt bol umplut cu apă cu gheață pentru a se răci, amestecând ocazional, până se răcește la atingere.
Puneți cremă într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorilor. Congelați într-un recipient etanș până când este ferm, aproximativ 4 ore.