Inghetata de vanilie cu sos Balsamic de smochine

Inghetata de vanilie cu sos Balsamic de smochine
Înghețata Vanillan cu sos Balsamic de smochine necesită în jur 18 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 678 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întreagă 30 servește 4 și costă $242.98 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, smochine de misiune, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Tort de înghețată stratificat cu ciocolată, Vanillan și smochine, Înghețată Vanillan cu căpșuni și sirop Balsamic, și Prune balsamice glazurate la grătar cu înghețată Vanillan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați înghețata pe blat pentru a se înmuia. Într-o oală mică, combinați oțetul și apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați smochine și reduceți focul la foc mic. Fierbeți smochinele în sos până când sunt moi și sosul este gros și siropos, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Scoateți înghețata în pahare de sticlă sau alte feluri de mâncare pentru desert și acoperiți generos cu sos de smochine balsamic fierbinte și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Încingeți blatul de frișcă cu puțină nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru înghețata Vanillan. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista