Inghetata De Dovleac Usor 4 Ingrediente

Inghetata De Dovleac Usor 4 Ingrediente
Dovleac inghetata Easy 4 ingrediente necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Food.com. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Un amestec de zahăr brun, condimente de plăcintă cu dovleac, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Înghețată De Dovleac Fără Putină, Înghețată Sănătoasă De Dovleac (Vegană Și Fără Gluten), și Cookie-uri de dovleac Paleo cu 6 Ingrediente.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista