Inghetata Cu Vartej De Ghimbir-Zmeura

Inghetata Cu Vartej De Ghimbir-Zmeura
Inghetata cu vartej de ghimbir-zmeura este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 3 porții cu 730 calorii, 12g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr granulat, la gem de zmeură de ceașcă de la calibru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată Cu Vârtej De Zmeură Și Coacăze Roșii, Franzelă De Zmeură Cu Smântână, și Înghețată Cu Vârtej De Zmeură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile într-un bol mare de amestecare; se lasă deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-o oală medie, aduceți lapte, smântână, ghimbir, sare și ceașcă de zahăr la fierbere. Opriți focul și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de 10 minute; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți zahărul rămas în castron cu gălbenușuri până se omogenizează. Temperați ușor gălbenușurile adăugând încet cremă de ghimbir fierbinte, în timp ce bateți constant. Odată combinat complet, strecurați amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați vasul peste un alt vas cu apă cu gheață și amestecați până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Congelați amestecul într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Transferați înghețata în recipientul de depozitare dorit, stratificând bucăți mari de gem între linguri mari de înghețată. Îndoiți o dată sau de două ori pentru a combina și îngheța timp de 2-3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista